Galmandsværk - Uffe Lorenzen (Vinyl)

150,00

Galmandsværk’ er på mange måder et sprælsk, alsidigt og kaotisk album, men grundstenen – Lorenzens vokal og akustiske guitar – formår at styre og samle albummet, så lytteren fornemmer en rød tråd
Albummets helt store lyspunkter er faktisk, når Lorenzen fokuserer på noget så konventionelt som den gode melodi: Med numre som ’Rimets tyranni’, ’Ridset plade’ og ikke mindst ’Ny by’ viser Lorenzen, at han mestrer håndværket med at smede stærke melodier sammen. Her er han snildt på højde med de bedste numre, han skabte sammen med Spids Nøgenhat og Baby Woodrose.
’Galmandsværk’ er til tider en gal mands værk og til tider en genial mands værk, og lytteren må selv vurdere, hvornår det er det ene, og hvornår det er det andet. Der er tale om et musikalsk kludetæppe, der består af klare referencer til bestemte 60’er- og 70’er-genrer (som Lorenzen altid sværger troskab til), fantastiske melodier og personlige observationer af Danmark og samtiden set gennem en af de mest interessante og alternative stemmer på den danske musikscene.

Vægt: 0,3 kg
Lager: 1 stk tilbage på lager

Numrene er

Side 1:

Dansker, Rimets Tyranni, Ridset Plade, Flippertøs, På Kanten Af Verden.

Side 2:

Sang Om Merværdi, Ny By, Min Skygge, Høj Som Et Højhus, Blues For Havet.