Hippie 2 Lydbog - Den sidste sommer

150,00
Beretningen fortsætter dag for dag om det nye samfund i Thy sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og relegiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ender i narkomani, selvmord og drab. 2 CD box med mp3 filer 1) 15 timers oplæsning af Peter Øvig med musik af TømrerClaus. mp3 fil - 2) 15 timers oplæsning af Peter Øvig. (u musik)
Weight: 0,36 kg
Availability: In stock

TC:

Der er skrevet og sagt meget om hippietiden, men indtil nu har det kun været brudstykker af en fantastisk tid. En tid hvor nye samlivsformer, økologi, og politik blev afprøvet eller fik vind i sejlene. Kunst og musik eksploderede og var den tids varemærke sammen med eksperimenter med stoffer og rejser i det indre univers.

Peter Øvig kommer hele vejen rundt i det første af dette monumentale værk om hippietiden. Alt bliver endevendt og inden man aner det, følger man et underliggende drama der er under opsejling, og fylder mere og mere i bogen.

Musikken til lydbogen har fået vinger at flyve på. Musikken er først og fremmest underlægning hvor den er stemningsbærende, men også et musikalsk tidsbillede, der ind i mellem rejser sig fra ordene og bliver et selvstændigt bidrag til en helt ny multimedieoplevelse.

Peter Øvig Knudsen:

Beretningen fortsætter dag for dag om det nye samfund i Thy sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og relegiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ender i narkomani, selvmord og drab.

Samtidig når Thylejren sit vendepunkt med besættelsen af Hjardemål Kirke. Manden bag, er den karismatiske kunstner Peter Louis-Jensen, der har dannet et broderskab med Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard.  Snart ligger besætterne i blodig kamp mod lokale bønder, fiskere og politistyrker fra hele Jylland.

Volden og angsten var blevet en del af Hippiernes nye samfund.

 

Signeret af Peter Øvig og Tømrerclaus