Christiania - Stik Dem En Plade (Vinyl)

200,00

BEGRÆNSET OPLAG !

I forbindelse med Christianias fødselsdag d. 26. september, udsendte Christiania og Støt Danmark Fonden albummet Stik Dem En Plade!

D. 25. september kom LP'en i et begrænset oplag på gul vinyl

Meget er sket siden den første Christianiaplade udkom i 1976. Verden er forandret, og det er Christiania også. Hvad der ikke er ændret, er lysten til at løfte i flok og give vores bidrag til fællesskabet. Så ligesom det var tilfældet med dens legendariske forgænger, LPen 'Christiania', har alle medvirkende på 'Stik dem en plade!' arbejdet helt gratis.

 

Vægt: 0,3 kg
Lager: På lager

Da den første plade udkom, boede kun nogle få af de mange musikere på Christiania. Her næsten 50 år senere kan vi med stolthed præsentere en plade hvor størstedelen af musikerne enten er født, bor eller har deres (næsten) daglige gang på Fristaden.

På 'Stik dem en plade!' gøres der status over hvor Christianias musikliv befinder sig anno 2020. Her er alt fra store etablerede navne til nye talenter og gamle, velbevarede hemmeligheder.

Sangene er

Side 1

Christiania Står Her Stadig, Freestate, Rabbit Hole, Balladen Om Staden, Skyder og Misser, Ude På Staden, Christiania Bumsens Vise.

Side 2:

Christianshavns Torv, Universal Love, Helt Speciel, Christiania Drømmer, Hemmelig Kanon, En Fri Stad, Flere Frie Steder.

: