Rock Nalle - En God Gammel Rocker

200,00

Der er både en CD, en DVD med et dokumentar program  produceret af STV i forbindelse med den oprindelige udgivelse af "En God Gammel Rocker" og en mini biografi forfattet af Paw Pedersen.  Coveret er i et lidt større format end normalt - nemlig 18 cm x 18 cm.

Rock Nalle begyndte sin karriere i slutningen af 1950'erne i Odense. Han spillede i midten af 1960'erne i en række fynske grupper, bl.a. Les Amis. I 1966-67 brød han igennem med sit band The Big Sound. I slutningen af 1960'erne opgav Rock Nalle sin musikalske karriere, og genoptog sit arbejde som slagtersvend. Efter en nedtur mange år væk fra scenen genoptog Nalle sangkarrieren i det nye årtusind.

Vægt: 0,12 kg
Lager: På lager

Rock Nalle har heddet Rock Nalle, næsten lige så længe som han kan huske. Nalle blev han kaldt allerede i folkeskolen, og da han begyndte at spille rockmusik, syntes omgangskredsen, at det var oplagt at sætte “Rock” foran.
For rockmusikken var han en af de første i landet til at kaste sig over. Musikken begyndte at spire frem i USA med blandt andre Elvis Presley i slutningen af 1950’erne, men i Danmark kunne man hverken købe den i pladeforretnin-gerne eller høre den i radioen.Så det var først, da Radio-- Luxem-bourg i 1958 begyndte at sende ungdommens nye musik ud til hele Europa, at Rock Nalle fandt sit kald i livet.
“Jeg kan tydeligt huske det første rocknummer, jeg hørte. ’Good Golly, Miss Molly’ med Little Richard. Jeg rendte rundt på gulvet og på loftet, du. Jeg havde aldrig hørt noget lignende. ’Det der, det er mig’, sagde jeg.” 

Numrene er:

En Stille Søndagsbajer, Lilly Fra Amerika, Det Er Ikke Fair, Hjemme I O'ense, Forår, Forbi Min Pi'e, En Go' Gammel Rocker, Godt Nok, Sig Mig (Hvor Du Var I Nat), Nye Tider, Juli, Helt Fri.

spacer