Hippie 1 Soundtrack CD - TømrerClaus

140,00
..Til de der har købt lydbogen som har nydt underlægningen, men gerne vil høre musikken som selvstændig lydfortælling... De som har købt bogen, og dermed fravalgt oplæsning og musik, men som gerne vil høre den lydfortælling som CD’en rummer... De som følger med i TømrerClaus’s spændende univers, og som
Vægt: 0,12 kg
Lager: På lager

Hippie 1 Soundtrack CD. TømrerClaus

Karma Music KMCD 2111 dec 2011

Forfatteren Peter Øvigs lydbog: Hippie, flyttede grænser og satte nye standarder for lydbøger. 
Oplæsningen af bogen 16 timer 40 min, er ledsaget af musik komponeret og indspillet af TømrerClaus. 
Det er muligvis første gang nogensinde det er lavet.

Noget af musikken er ren stemningsgivende underlægning, noget er kommenterende musik, og noget er selvstændigt fortællende musik der står alene.
Dette kæmpe arbejde er nu redigeret og kogt ned på en CD der varer lidt over en time.
Det er blevet til en lang suite fordelt på 20 sammenhængende tracks, der nu er mulighed for at høre i den fulde opløsning og med den dynamik som indspilningen havde før musikken blev lagt 20 db ned under oplæsningen til lydbogen.

Vi tror at rigtig mange vil blive glade for Soundtrack CD’en: De der har købt lydbogen som har nydt underlægningen, men gerne vil høre musikken som selvstændig lydfortælling. De som har købt bogen, og dermed fravalgt oplæsning og musik, men som gerne vil høre den lydfortælling som CD’en rummer.
De som følger med i TømrerClaus’s spændende univers, og som ved at multiinstrumentalisten bevæger sig frit mellem genrer, udtryk og instrumenter.

Læn jer tilbage og nyd turen: 65 minutters musik. 

Venlig hilsen: Karma Music og Hippieselskabet.