Thomas Negrijn & The Whistleblowers: Er Gået Fløjten.

140,00

Hvorfor er der ikke skabt en rockfløjteplade, når næsten alle jordboere kan fløjte?           Det har sangeren og komponisten Thomas Negrijn (Simcess, blue, Tam Tam Top og BL!NK, der solgte til guld i Sydkorea) tænkt alvorligt over og taget læber og guitar i brug for at skabe verdens første rockfløjte album "Thomas Negrijn & The Whistleblowers ... er gået fløjten", der udgives den 30. marts 2023 af Tømrerclaus’ Karma Music, et af landets ældst eksisterende og uafhængige pladeselskaber - det perfekte kunstneriske match til et unikt og usædvanligt projekt.

Weight: 0,29 kg
Availability: In stock

Albummet på vinyl i sort 180 gram tryk med flot grafik af Torben Seifert er produceret at den svenske stjerneproducer Kalle Svensson (bl.a. The Mighty Stars, Skogen, Fridi Hellberg) og co. produceret af den internationalt anerkendte lydtroldmand Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol, Gasolin og Ritchie Blackmores Rainbow) og Thomas Vilhelm. Rockfløjtepladen er indspillet/mixet i Sweet Silence Studios af Flemming Rasmussen, der tog lettere utraditionelle metoder i brug for at forædle fløjtsfæren bedst muligt i klanglig bredformat..

Side 1 bærer titlen DANS med et personligt og højenergisk mix af pop, glam, heavy og whistle’n’roll inklusive fløjtolkninger af Black Sabbaths Hole in the Sky og Sparks’ Amateur Hour. Side 2 er endt som Din indre biograf med stemningsprægede og mere afdæmpede fløjtekompositioner, hvor lytteren selv vælger billederne til projektoren i sin egen tonograf.

 

https://booomerang.dk/projekt/25515/-verdens-foerste-floejterocknroll-album-paa-vinyl