Skifting - Lyset Fra Stammen (Vinyl EP)

120,00

Citat fra Uffe Ejlerskov:

"Når pladen hedder Lyset fra Stammen, så er det, fordi vi har set glimt af noget smukt og fantastisk fra andre mennesker, ikke mindst i psych-miljøet. Vi lever i en tid, hvor de fleste ord bliver brugt til at gøre nogle mere rigtige, andre mere forkerte og det er som om at det hele er ved at ende i en velformuleret ensomhed, hvor alle har deres på det tørre.

Lyset fra stammen omhandler en følelse af samhørighed, ikke så meget politiske paroler men mere menneskeånden, der fra mange kilder uventet skaber et rum, hvor vores uforklarlige mærkelige eksistens hører hjemme. Ikke en logik der fremkalder enighed, men følelse af væren der deles."

Har du lyst til at læse en anmeldelse, så kan du finde den her: https://www.gfrock.dk/skifting-lyset-fra-stammen-ep/

Vinylerne er grønne og fås kun hos bandet og hos os. Der følger en lille plakat med også.

Weight: 0,43 kg
Availability: Only 3 item(s) left in stock

"Vi har haft et super samarbejde med vores grafiker og der er tænkt over symbolikken bag coveret. Du ser en grøn planet med stråler omkring. Pigen med de tomme øjne holder bandnavnet. Bag hende blander en stor vandmand sine tentakler med hendes hår og i hendes pande har det tredje øje, der symboliserer højere bevidsthed åbnet sig.

Vandmanden symboliserer, at det indre også er det ydre, den er gennemsigtig og værdimæssigt peger det på det indre menneske også er det ydre menneske. Vandmanden driver afsted med strømmen i havene, og følger naturens bevægelser og symbolisere ved dette også det at følge bevægelsen i den naturlige verden. Det tredje øje der åbner sig er ikke et menneskeligt øje, men et dyreøje og symboliserer at en højere bevidsthed omfatter alt levende og ikke kun mennesket."

Vil du læse hele interviewet, så kan du finde det her: https://www.gfrock.dk/et-rum-for-vores-uforklarlige-eksistens-interview-med-skifting/

Og numrene er:

Side A:  Lyset Fra Stammen, Ind I Spind, Vinters Bid.

Side B:  Udkantsfærd, Drengen Væk.