Hyldemor - Glem Det Hele - Husk Det - Live 79-81 (Vinyl)

315,00

Bandet var særdeles aktivt på landets livescener i årene efter udgivelsen af "Glem Det Hele" i 78 og de spillede over hele landet og sågar også i Norge i årene 1979 til 1981.

Heldigvis for bandet havde lydmanden Ole Lyd Rasmussen som oftest to Revox båndoptagere kørende, der optog en stor del af bandets koncerter rundt omkring i det ganske land.

Disse optagelser dannede grundlag for de to Hyldemor live-cd'er, der blev udsendt af foreningen Hans' Venner i år 2000 og 2003.

Disse liveoptagelser er også grunden til at vi nu kan nyde Hans Vinding og resten af Hyldemor live på vinyl,

Udover en del af materialet fra de tidligere nævnte live-cd'er påtog de to tilbageværende medlemmer af gruppen, John Teglgaard og Steen Claesson, at lytte alle de gamle bånd - 27 km i alt! - igennem og udvælge på ny. Derfor er denne nye lp ikke 1-1 med de to tidligere udsendte cd'er, da noget er udeladt af pladshensyn og andet taget med, som blev sorteret fra i første omgang ved udvælgelsen af numre til cd’erne. Herunder en version af titelnummeret fra lp'en ”Glem det hele”.

Weight: 0,7 kg
Availability: Only 3 item(s) left in stock

Pladen udsendes som dobbelt lp den 3. November i 500 eksemplarer i gatefold-cover og med covernoter af blandt andre Uffe Lorenzen og Niels Skousen.

Numrene hedder:

Side A: Hallo Hallo Frk, I Pagt Med Livets Takt. Alt For Meget At Gøre,Skæbnesang, Den Gennemsigtige Mand.

Side B: Frit Danmark, Skal Vi Vente, Juletræet6.

Side C: Dukkemand, Solløs Morgen, Lysene Tændes.

Side D: Alene Igen, Wah Wah Pedalen, Den Mystiske Qvimde, Glem Det Hele.