Alrune Rod - Ragnarock Live 74 (vinyl)

225,00

Livealbum med et velspillende Alrune Rod live på Ragnarock Festival i Norge, for første gang på vinyl! Det er en stor fornøjelse for os på Turn It Over Records, i samarbejde med Karma Music, at kunne udsende endnu en juvel fra den danske kultur- og rockhistorie. Alrune Rod var i 1974 i gang med sin femte sæson som aktivt turnerende rockband. Allerede kort tid efter dannelsen i 1969 var bandet blevet efterspurgt live, og fik blandt andet derfor hurtigt rygtet som blomsten af dansk psykedelisk hippierock og sammen med f.eks. Burnin Red Ivanhoe, i årene der fulgte, prædikatet som hippernes hoforkester. Efter flere udskiftninger, tre danske og et enkelt engelsksproget album var der kommet så meget hul igennem, at også de øvrige skandinaviske lande havde fået ører og øjne åbnet for det danske orkester. Derfor lagde Alrune Rod i juni 1974 vejen forbi Norge, hvor de tidligere havde spillet flere gange, og spillede på Ragnarock Festival, der fandt sted for foden af Holmekollen. Her kunne de norske (og nordiske) hippier samme år også stene ud til engelske Procol Harum og hygge sig med det svenske ikon Cornelis Vreeswijk. Besætningen Leif Roden, Ole Poulsen, Michael Miller og Karsten Høst havde været nogenlunde fast siden 1973, og med tilføjelsen af saxofonisten Jesper Nehammer (tidligere Thors Hammer og Palle Mikkelborgs V8), både live og på plade, arbejdede bandet sig hen imod en ny lyd.

.De er lavet i 2 udgaver - en sort og en hvid. Vær sød at skrive i kommentarfeltet, hvilken udgave/farve du ønsker.

Weight: 0,5 kg
Availability: In stock

På denne liveoptagelse er det et ernergisk og velspillende band der veloplagt serverer kontant og støjende rockmusik, som vi er mange der kan lide det. Optagelsen blev fundet ved en tilfældighed mange år senere og overgivet til bandet, der kontaktede TømrerClaus og dennes Karma Music,  der oprindeligt udsendte den på en af de sølvfarvede i 2005, mixet og produceret af Leif Roden.

Nu kommer den så heldigvis på remastered vinyl, og det endda i to versioner: En hvid og en sort og begge i et nummereret oplag på 300 ex.

 

Side A

Om At, Ringene i Sandet, Flyv Fugl Fisk.

Side B

De Vises Sten, Rock Søster.