Riffelsyndikatet: Perler For Svin.

140,00

Bandet blev dannet i slutningen af 80'erne under navnet A.P. Møller Band. I 2006 blev de kontaktet af A.P. Møller koncernens juridiske afd. som forlangte et navneskift. Elegant blev navnet ændret til "Riffelsyndikatet", som i folkemunde var navnet for det A.P. Møller ejede firma, der producerede våben til tyskerne under 2.verdenskrig (og senere blev dømt for værnemageri).

Musikken ændredes ved navneskiftet. Før havde det været en lige blanding af eftertænksomt singer/songwriter og hardrock med pedalen i bund -

Weight: 0,12 kg
Availability: Only 3 item(s) left in stock

 - men nu blev det besluttet at koncentrere sig om den dansk-sprogede hardrock. Det virkede og bandet kom nu ud på større scener, hvilket kulminerede med en optræden på Roskilde Festival i 2008.

Bandet består af Nicklas Burman - sanger og tekstforfatter - trommeslageren Christian Huusom. Udover de to har der været lidt skiftende besætninger, bl.a. Kasper Eistrup, Søren Hoff og siden 2007 Morten Grabowski  på guitar.

Riffelsyndikatet blev opløst i 2010, men i 2009 var der taget tilløb til en CD, som aldrig blev forløst. Disse grundbånd dukkede op i 2014 og her har I CD'en.

Numrene er:

Kaufhaus Des Westens, Containerskib På Vej, Magasin Du Nord, Onkel, Aldrig Plage Mer', Æter, Det Sidste Strå, Springtur, Søs, Balladen Om Lise-Lotte Og Poul Hummer.