Under Radaren

150,00
Filmen er et enestående personligt og historisk dokument, fortalt af en af de sidste overlevende fra en svunden tid. En tidslomme med tråde til nutidens Christiania og Nils's nuværende band Sorteper. Det er et personligt portræt af musikeren Niels “Pind” Pedersen's tur på livets landevej fra tresserne til i dag og det er også et portræt af en tid der er gået.
Vægt: 0,12 kg
Lager: På lager

Uden uddannelse eller masterplan, som et ægte blomsterbarn beslutter Niels sig for at blive musiker og tage de jobs der kommer. Filmen er et enestående personligt og historisk dokument, fortalt af en af de sidste overlevende fra en svunden tid. 
En tidslomme med tråde til nutidens Christiania og Nils's nuværende band Sorteper.
Mange af Niels's venner og kolleger fra fortiden er døde: Bjørn Uglebjerg, Thor Mathiesen, Jytte Pilloni, Lone Kellermann, Hans Vinding, Vagn Carlsen, Hasse Levy, William Skotte Olsen Ole Frø, Eik Skaløe, Bo Thrige, Thomas Grue m. fl.

Vi møder mange af hippietidens skæbner i Niels's beretning, mange levede i deres egen verden.
Niels ”er sin egen tid” med format i sin lejlighed omgivet af dimser, instrumenter, elektronik, spolebånd, computere, billeder, plakater, små dukketeatere, højttalere, papirer med noter. 
Med sine smøger og sin dårlige ryg mærker man tyngden af dage, der er gået og man ser sporene fra dem i alle hans ting.
Og når han tager sit hvide tøj og sin tropehjelm på for at spille med Sorteper, er det hans "finest hour".