Triprapport - Uffe Lorenzen

140,00

De kan bestilles nu og så bliver de sendt d. 10 maj, hvor der er release.

Ligesom på det første Uffe Lorenzen soloalbum Galmandsværk fra november 2017 tager det nye album lytteren med på en rejse. Gennem rummet til en fremmed galaxe, ind i en Inuit Shamans hellige hjem, drivende på en flod og rejsen ender i død og genfødsel

Uffe Lorenzen fik inspiration til de nye sange i et sommerhus, hvor en række birketræer svajede i vinden udenfor. Sangene er skrevet på relativ kort tid. Det var i september og vejret var ret vildt, så der var næsten ingen mennesker i området. Jeg så ikke rigtig nogen i 2 uger. De første dage sad jeg bare og nørklede med guitaren mens jeg tænkte over, hvordan jeg skulle starte.

Vægt: 0,12 kg
Lager: 5 stk tilbage på lager

Men da den der ejendommelige ensomhed satte ind, åd jeg alle de svampe, jeg havde taget med og så kom sangene bare en efter en. Det at sangene er skrevet i en kort men intensiv periode gør, at albummet virker mere sammenhængende end ”Galmandsværk”. Uffe Lorenzen synger og spiller selv de fleste instrumenter med lidt hjælp fra Anders Kjærgaard (synth), Adam Dreisler (flute), Vicki Singh (sitar/tablas) and Peter Knudsen (lapsteel).

Numrene er:

Psykonauten, Alting Er Eet, Triprapport, Anyakkoq, Lille Fugl, Floden, Aldrig Mere Ned, Hallo Hallo Frøken.

spacer