TømrerClaus

140,00

Den orginale LP fra 1978 på CD Inc. 10 extra tracks fra "Snydt" mm. Et scoop for samlere. Mastered fra de orginale tapes, så lyden er i topklasse. Mærk suset fra 1978. Denne CD er så meget "sin egen" at det er svært at sammenligne den med noget

Vægt: 0,12 kg
Lager: På lager

Den orginale LP fra 1978 på CD Inc. 10 extra tracks fra "Snydt" mm. Et scoop for samlere.
Mastered fra de orginale tapes, så lyden er i topklasse. Mærk suset fra 1978. Denne CD er så meget "sin egen" at det er svært at sammenligne den med noget. Dog kan man sige at guitarspillet er Hendrix inspireret sine steder, men der er osse et langt cello nummer der vil noget. Texterne er stort set det modsatte af hjerte-og-smerte. Inspireret af amerikansk syre rock-poesi og cut-up teknik. Meget specielt og billeddannende.
En klassiker.

Numrene er:

Sorte Mand, Når Spindelvævene Blomstrer Næste Gang, Prisen For At Ryge Cigar, Forvalterdrengen, Cellokarma Kannibalerne Kommer, Sådan Er Det Altid, En Dag Da Jeg Lå I Luften, Mr. Fantastic, Dauu, Sådan Er Det Altid, Koda Er Nedtur, Jeg Vil Gerne Standses.

Bonusnumre: Hepar Hepar Durdenum, Grønbenet Rørhøne, Hønserock, En Lille Stue, Løvesang, Super Sound, Gamle Skygger, Guitarstorm.

Læs anmeldelse fra artiklen: 10 skiver alle danskere bør have med sig i graven

Hepar - TømrerClaus