Natsommerfuglens Land: En Indre Rejse

444,00

Af Jacob Moth. I vore dages verden, hvor hundrede tusinder af mennesker er interesseret og involveret i seriøs selvudfordring, er der et presserende behov for ærlige informationer og retningslinier. Jacob Moth's "Natsommerfuglens Land" er en skatkiste af informationer, som er uvurderlige i denne sammenhæng.

"Det er en bemærkelsesværdig rejsebeskrivelse, der skildrer et spirituelt søgende menneskes seriøse indre rejse ved hjælp af stærkt virkende "hellige teknologier" - psykedeliske substanser. Den ærlighed, som forfatteren lægger for dagen, når han beretter om alle de gyldne løfter og faldgruber, som den dedikerede psykonaut kommer ud for, gør denne bog til et "must" for alle de mennesker, som har besluttet sig for at begive sig ud på selvopdagelsens eventyr og dermed søge dyb indre psykospirituel forvandling. Forfatterens ekstraordinære illustrationer hjælper med at befordre hans oplevelsers dimensioner, som vanskeligt kan beskrives med ord".                   (Stanislav Grof)

Vægt: 1,3 kg
Lager: 3 stk tilbage på lager

Se billede af plakaten i høj opløsning i Galleriet HER

De 2 billeder kommer lige efter hinanden på Galleriet - det er af plakaten, der er lavet efter billedet forrest i bogen.

Bogen vejer 1290 gr. Måler 25 cm x 17,5 cm. 658 sider.

Præsentation af bogen:    https://www.youtube.com/watch?v=4UOZa6g2Hjo

Pressemøde ang bogen:  https://www.youtube.com/watch?v=Jr6xR-Opd0g

Debatmøde om stoffer:   https://www.youtube.com/watch?v=AIqSMffohl0