Fem Flippede Årtier med Flipkompa'niet - af Gilbert Shelton

160,00

50 års jubilæums-hyldest-bog! 28 sider med NYE historier med fokus på hver af brødrene Phineas, Franklin og Fat Freddy. Den autoriserede historie af Gilbert Shelton! Masser af sjove billeder af merchandise, tegninger - og fotos fra Gilbert Sheltons besøg i Danmark. Gilbert Shelton (født 1940) entrede tegneserieverdenen med tegneserier til spejderblade, da han stadig gik i skole. Under sine studier på University of Texas blev han redaktør på studenterbladet "The Texas Ranger".
Det skulle vise sig at være Sheltons sidste rigtige job, for i 1967, efter at have bidraget til forskellige undergrundstegneseriehæfter med sin tidligste figur, Wonder Warthog (Supersvinebæstet) og udfærdiget plakater til rockkoncerter, skabte han The Fabolous Furry Freak Brothers, der på dansk fik navnet Flipkompa’niet.

Vægt: 0,23 kg
Lager: 3 stk tilbage på lager

 Snart efter etablerede han med nogle venner Rip Off Press i San Francisco, hvorfra Flipkompa’niet-hæfterne blev solgt, lånt og stjålet af en række af tidens undergrundsaviser og -magasiner. Det første hæfte med Flipkompa’niet blev udsendt i 1971 og siden er serien oversat til en lang række sprog, heraf dansk fra 1976.

Bogen måler 18,5 cm x 26 cm og vejer 200 gr.

Og der er 68 sider med de fedeste tegninger.