Operation Overlord - Jakob Sørensen

60,00

6. juni 1944 begyndte Operation Overlord, som var kodenavnet for de allieredes landgang i Normandiet og begyndende invasion af Vesteuropa under Anden Verdenskrig. Det er den dag, man kender som "D-dag". Operation Overlord blev indledt for at skabe en ny front mod tyskerne fra vest, mens den sovjetiske røde hær bevægede sig i modsat retning fra øst.

Operationen er den største i historien med omkring 156.000 tropper både til lands, til vands og i luften. Det var hovedsageligt britiske, canadiske og amerikanske tropper, som deltog i operationen, men der var også tropper fra andre lande: Australien, Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Holland, New Zealands, Grækenland, Norge, Polen og Danmark.

Jakob Sørensen fortæller om D-dag og giver et overblik over invasionen, hvor over 800 danske søfolk deltog samt indblik i, hvordan den blev planlagt, hvordan den konkret forløb og hvilken betydning den havde for krigens udfald.

Vægt: 0,2 kg
Lager: 3 stk tilbage på lager

Se forsiden i højere opløsning på Galleriet.

Bogen måler 11 cm x 17,5 cm og vejer 200 gr.

Den er i Paperback og indpakket og jeg synes, at den er godt beskyttet så sideantal er ikke med her. Men den er ca 2 cm tyk :-)