Den Gamle Man og Havet III (Vinyl)

249,00

Den Gamle Mand og Havet er blevet genforenede og det er der kommet et album ud af, nemlig Den Gamle Mand og Havet III  

"III" indeholder nye sange og kompositioner, og for første gang synger bandet hovedsageligt på dansk i modsætning til deres tidligere engelsksprogede udgivelser. Dette album markerer en tilbagevenden for bandet, der engang spillede på den prestigefyldte Roskilde Festival i 1973 og igen i 1974. Tommy Hansen deler nogle af sine stærkeste erindringer fra deres optræden på Roskilde Festival i 1973: "Da vi gik på scenen var hele festivalen gået i seng, men da vi spillede sidste nummer, var de fleste atter vågne! Spillede vi højt? Det gjorde vi nok - og med voldsom energi. Det var bare fedt - og det er det stadigvæk!"

Bandet har en unik og medrivende spillestil, som bedst kan beskrives som tordenfuglsrock. Tommy Hansen kan få sit Hammond orgel til at bruse som det vilde vesterhav mens Lasse Laursens fingre danser elegant søgende efter dybhavstonerne på sin guitar. John Lundvig er den sikre havn og puls i bandet, og Søren "Trold" Pedersens rå vokal og fiskekutter-bas driver bandet frem gennem lydbølgerne.

Der er indlagt et billede med teksterne bagpå.

 

Vægt: 0,35 kg
Lager: 3 stk tilbage på lager

"Der kan godt være, at der var lavt til loftet i koncertrummet, men hverken Jimi Hendrix, Deep Purple, Doors eller Yes har levet forgæves, og her 50 år efter debuten, er der stadig højt til himlen i kvartetten, som ud over Hansen og Laursen anno 2023 består af John Lundvig på trommer og den nyligt hyrede vokal- og bas-matros, Søren "Trold" Nøirs".

Numrene er

Side A:

Lev Dit Liv, Verden Går i Nul, Spanish Vanis.

Side B:

Døren (Witchcraft), Piraten, Kun i Himlen, Aria.

 

Lidt historie her:

http://www.jailhouse.dk/hsfo/the%20old%20man%20and%20the%20sea%20III%20%20hsfo%2010:09:23.pdf

spacer