Hit House - 50 års jubilæumskoncert


 Anledningen var 50 års dagen for åbningen af det legendariske dansetempel Hit House (1964 - 2014) og seks orkestre spillede pigtråd, som om tiden havde stået stille. 3000 begejstrede tilskuere var vidner til den historiske begivenhed på Frederiksberg runddel. Dobbelt - DVD.

Weight: 0,11
Availability: Only 1 item(s) left

Disc nr.1:

Sir Henry & his Butlers:

Hucklebuck, Giddi up a Ding Dong, Heidi Hi Hoe, Great Ballss of Fire, You better Move On, Annie Got a Date, Beautiful Brown Eyes, Camp, Lets Go.

Red Squares:

Walk Like a Man, Barbara Ann, Di it Again, Stay, Big Girls Don't Cry, Sherry, Surfin' USA.

Tony Summers og Peter Monrad fra "The Lions":

Green Onions, Teenage Letters, Route 66, We Gotta Get Out of This Place, Skinny Minnie. Unchain My Heart, Hit House Shake, Kansas City.

Disc nr 2:


California Sun, Shakin' All Over, Back In '59, Brand New Caddillac, Marie Marie, Turn On The Radio, Move It.

The Rocking Ghosts:

Let's Dance, That Will Be the Day, Oh Carol, Oh What a Kiss, Medley, Rock Around The Clock, Glad All Over, Belinda, Kiss Me.

The Beatophonics:

Little Bitty Pretty One, Oh Boy, It's Been Nice, Let's Talk About Us, It'll Be Me. Stop the Music, Poison Ivy, Long Tall Sally.