Slumstormerne - Det kan blive bedre kammerat (Vinyl)

150,00

VINYL. Pladen stammer fra dengang (1971), der for alvor blev saneret på den københavnske stenbro. Hvor baghuse og hele gader forsvandt, mens de oprindelige beboere ofte blev flyttet ud i byens udkant, ikke mindst lokket af så luksuriøse tiltag som bad og toilet. Det var dengang, hvor man på stenbroen måtte ty til wc på trappen eller i gården og måtte en tur ned på badeanstalten for at opleve varmt vand.

Weight: 0,295
Availability: Only 1 item(s) left in stock

Og Demos er som altid klare i spyttet, når de skriver: "Gennem de sidste 20 år har vi hørt på et stadig mere skingert borgerligt forsøg på at devaluere 60'er-oprøret og den venstrefløj, der voksede frem i samme periode. Og de seneste års småborgerlige værdikamp blev en hetz vendt mod alle, der ikke bøjer nakken, eller mod dem, der ikke passer helt ind. Forsøgene på at latterliggøre Kollektivisme, Klassekamp og Kvindekamp har fået lov til at dominere kultur og politik. Det har været til at få kvalme af!"

Numrene er:

Balladen om Bandit, Fanden ta', Uropatruljen, Fru Andersen, Lou shan passet, Den sorte Firkant, Al magt til folket, Balladen om Beatrice Smith, Hvorda er dine drømme Nixon ?, Vind freden, Det kan blive bedre kammerat.

Medvirkende:

Kazio Kierpaul, "Røde" Klavs Egelund, Frans Jacoby, Søren Ib Jensen, Verner Skovgård Hansen, Marianne Rasmussen, "Vipse" Vibeke Isadora, Rene Bo Hansen.

Vedr returnering:

Hvis du fortryder købet får du det fulde beløb retur minus vores gebyr. Hvis varen er forseglet og forseglingen er brudt kan du ikke forvente at få det fulde beløb tilbage.