Fugleflugten - Morgenlysskær

150,00

Udgivelse af debutalbummet Morgenlysskær markerer bandet stigningen til de højere himmellag uden at miste fodfæste fra det kraftfulde postpunkede udtryk, der altid har givet vingerne luft. Fugleflugten har altid befundet sig i et eventyrligt univers spækket med natur og fabeldyreliv, men på Morgenlysskær bevæger fortællingerne sig også tættere på den virkelige verden, og albummet fortæller sammenhængende historier, der i flere luftlag kredser om kærligheden. En af fortællingerne strækker sig over både den galopperende kærlighed i “Mod Bakkerne”, pusterummet “Dagdrømme” og den medtagende dans i “Slet & Ret”, hvor det – i højere grad end på tidligere udgivelser – er stilheden, der vinder.

Nedlæggelse af byens larm og flugt mod skoven og håbet i “Mod Bakkerne” er flot bygget op med elektroniske klik-trommer og dyb bas, der holder den ulmende energi under mulden nede, indtil den slippes løs til sidst, når “byen forsvinder” og “følelserne vinder”. Det stille guitar intermezzo inden forløsningen, det opløftende klavertema, der udgør “Dagdrømme”, og den efterfølgende dansende ro i “Slet & Ret” er smukke øjeblikke, og – ligesom med morgenlysskærets kortvarige stråler – er det øjeblikke, man kun ønsker at forlænge.

Weight: 0,35
Availability: Only 1 item(s) left in stock

Med kærlighedsfortællingerne bevæger Fugleflugten sig på en måde væk fra eventyrene og fabeldyrene, og musikken finder ind i helt almindelige menneskehjerter. Realiteten melder sig på nummeret “Mig og Migselv”, der ærligt talt er et af de bedste, mest rammende og umiddelbare breakup-sange,

Side A

Morgenlysskær, Salamander, Nuet In Mente, September, Mod Bakkerne.

Side B

Dagdrømme, Slet Og Ret, Mig Og Migselv, Kalder Vingerne.