"The Stars Are Out Tonight" af Thomas Vilhelm og Henrik Hildebrandt.

225,00

The Stars Are Out Tonight er et overflødighedshorn af nedslag i syv årtiers rockhistorie rigt illustreret med mere end 175 fotos, der hovedsageligt stammer fra fotograf Henrik Hildebrandts enorme arkiv befolket af de mest toneangivende britiske og amerikanske stjerner indfanget foran og bagved scenen fra 1979 til 2019. De mange korte og længere essays om banebrydende albums, vigtige koryfæer og skelsættende begivenheder gennem tiden, er skrevet af forfatter og musiker Thomas Vilhelm, der samtidig hylder en række af de personligheder, der har forladt os de senere år.

Derudover byder The Stars Are Out Tonight på en interviewsamtale mellem forfatteren og fotografen, hvor Henrik Hildebrandt fortæller om sit virke og mødet med en del af de omtalte navne i bogen, plus codaen ´Woodstock-generationen 1969-2019´ i anledning af 50-årsdagen for den mest legendariske festival over dem alle.

Weight: 2,5 kg
Availability: Only 1 item(s) left in stock

Fra Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Ray Charles og James Brown over The Beatles, The Rolling Stones, The Who, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash og Leonard Cohen til Frank Zappa, David Bowie, Iggy Pop, Lou Reed, The Police, Prince samt Bruce Springsteen, Patti Smith, Nick Cave, Elvis Costello, Lenny Kravitz og mange flere – stjernehimlen funkler af de levende og de døde, legenderne, giganterne og stilskaberne i denne nye og ambitiøse rockbog.

 

Bogen vejer 2125 gr og måler 31 cm (hø) x 28 cm (br).

Der er 271 rigt illustrede sider med tekst + 1/5 af bogens tykkelse i slutningen med fantaske portrætter mm af div kunstnere.

En superflot og spændende bog i rigtig gedigen kvalitet.