Hippie 1 - Tre år og 74 dage der forandrede Danmark

200,00

Peter Øvig Knudsen.

Weight: 1,2 kg
Availability: Only 5 item(s) left in stock

TC: Der er skrevet og sagt meget om hippietiden, men indtil nu har det kun været brudstykker af en fantastisk tid. En tid hvor nye samlivsformer, økologi, og politik blev afprøvet eller fik vind i sejlene. Kunst og musik eksploderede og var den tids varemærke sammen med eksperimenter med stoffer og rejser i det indre univers.

Peter Øvig kommer hele vejen rundt i det første af dette monumentale værk om hippietiden. Alt bliver endevendt og inden man aner det følger man et underliggende drama der er under opsejling, og fylder mere og mere i bogen.

Musikken til lydbogen har fået vinger at flyve på. Musikken er først og fremmest underlægning hvor den er stemningsbærende, men osse et musikalsk tidsbillede der ind i mellem rejser sig fra ordene og bliver et selvstændigt bidrag til en helt ny multimedieoplevelse.

Øvig: "Bogen følger dag for dag det store eksperiment med at skabe et nyt samfund på en mark ved landsbyen Frøstrup i Thy i sommeren 1970. Eksperimentet, der varede i 74 dage, havde rod i hippie-bevægelsen, der eksploderede over hele den vestlige verden med Summer of Love i 1967, og som de følgende tre år satte spørgsmålstegn ved alle normer og regler, ja, alt velkendt i det danske samfund."

1150 gram

16 x 23,5 cm

528 sider med masser af farve fotos